令和元年度食品製造業におけるHACCPに沿った衛生管理の導入状況実態調査

Evaluation ( )
  • Very Good(0)
  • Good(0)
  • Neutral(0)
  • Not Good(0)
  • Bad(0)

本調査は、毎年、食品製造業を調査し、HACCPの導入状況、効果、導入に当たっての問題点等を提供しています。

Data and Resources

Additional Info

Title 令和元年度食品製造業におけるHACCPに沿った衛生管理の導入状況実態調査
Dataset Management Name maff_20201113_0021
Description 本調査は、毎年、食品製造業を調査し、HACCPの導入状況、効果、導入に当たっての問題点等を提供しています。
Tags statistics statistics_survey_r... agriculture and for...
Publisher Ministry of Agriculture, Forestry and Fisheries
Contact Point Ministry of Agriculture, Forestry and Fisheries
Creator Ministry of Agriculture, Forestry and Fisheries
Frequency Of Update 1年
Spatial
Temporal
Landing Page https://www.e-stat.go.jp/stat-search/files?page=1&layout=datalist&toukei=00500311&tstat=000001130911&cycle=8&year=20191&month=0&tclass1=000001130912&tclass2=000001141346
Distribution
Released Date 2020-12-07
Last Modified Date 2023-05-23

Preview Review

Submit Review

Evaluation

Please rate this dataset.

Similar datasets